Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Paid To Click (PTC) sites

Τι είναι τα PTC (Paid to click);
Τα Paid to click site είναι εταιρίες όπου πληρώνουν τα μέλη της δηλαδή εμένα, εσένα για να βλέπουμε άλλα site (διαφημίσεις).

Είναι αξιόπιστα αυτά τα site;
Υπάρχουν πάρα πολλά PTC site, πολλά από αυτά είναι αξιόπιστα άλλα είναι απλά ψεύτικα (scam). Γι' αυτό τον λόγο υπάρχουν site χρηστών σαν και αυτό για να ενημερώνει μέσω εμπειριών πoια site είναι έμπιστα και πληρώνουν.

Γιατί να με πληρώνουν για κάτι τέτοιο;
Τα συγκεκριμένα site κερδίζουν πολλά περισσότερα λεφτά απ' ότι μας δίνουν εμάς. Πληρώνονται για να διαφημίσουν άλλα site έτσι ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητά τους και να γίνουν εννοείται πιο γνωστά στον ιντερνετικό ιστό. Για να αυξηθεί η επισκεψιμότητά τους εμείς κλικάρουμε ένα-ένα site και περιμένουμε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι το banner να επιβεβαιώσει την επίσκεψή μας. Θα μιλήσουμε αναλυτικότερα παρακάτω γι' αυτό το θέμα.

Έχει πληρωθεί κανένας από αυτά τα site;
Ναι!! Τα site που προτείνονται παρακάτω πληρώνουν 100%.

Με ποιον τρόπο μπορώ να αυξήσω το εισόδημά μου από αυτά τα site;
Υπάρχει τρόπος να αυξάνετε συνεχώς τα έσοδά σας από τα Ptc site με τους referrals.

Τι είναι οι referrals και πως μπορώ να αποκτήσω;
Referrals είναι άτομα τα οποία έχεις προσκαλέσει εσύ στο συγκεκριμένο Ptc site. Δηλαδή αν πω 10 φίλους μου να μπουν σε ένα site π.χ. στο www.buxsecure.com και εισάγουν ως referrer το nickname που έχω στο συγκεκριμένο site π.χ. markos222, τότε όσα κλικ κάνουν αυτοί για τον εαυτό τους αυτομάτως τα κερδίζω κι εγώ ως referrer τους. Το ίδιο μπορούν να κάνουν και αυτοί ώστε να κερδίζουν και αυτοί περισσότερα λεφτά. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν είναι πυραμίδα! Δηλαδή τα κλικ των referrals των δικών μου φίλων δεν τα παίρνω κι εγώ! Εγώ κερδίζω μόνο από τα κλικ των δικών μου φίλων/referral. Η λογική της κερδοφορίας των Ptc site είναι να κλικάρουν όλοι έτσι ώστε όλοι να είναι κερδισμένοι.
Επιπρόσθετα, υπάρχει και η επιλογή της αγοράς referral, δηλαδή αν δεν μπορείς να βρεις δικούς σου referral, σου δίνει το δικαίωμα το site να αγοράσεις επί πληρωμή κάποιους referrals. Αυτούς τους referrals που αγοράζεις είναι άτομα που έχουν γραφτεί στην σελίδα χωρίς να τους έχει προτείνει κανένας, δηλαδή γράφτηκαν από μόνοι τους. Γι' αυτό το καλύτερο είναι να μην το παίρνετε εγωιστικά το θέμα, αλλά να γράφεστε μέσω κάποιου άλλου, ώστε μαζί με εσάς να κερδίζει κι εκείνος που ίσως σας βοήθησε να βρείτε αυτό το site. Έτσι και αλλιώς όταν γράφεστε σε αυτά τα site πάντα θα είναι κάποιος από πάνω σας. Δεν είναι κακό.

Μέχρι πόσα λεφτά μπορώ να κερδίζω τον μηνά;
Ανάλογα με την συμμετοχή σας καθώς και την συμμετοχή των referral σας. Δηλαδή
αν κάνετε την ημέρα από ένα site 10 επισκέψεις 
x 0,01$ = 0,10$
Αν έχετε 20 referrals και κάνουν κι αυτοί από 10 επισκέψεις την ημέρα 
x 0,01$ = 2.00$
Έτσι συνολικά την ημέρα έχετε κέρδος 2,10$.
Σε έναν μήνα κερδίζετε 63$.

Ίσως για πολλούς να μην είναι μεγάλο το ποσό αλλά κανένας δεν έγινε πλούσιος από αυτά τα site. Ό,τι και να διαβάσετε για τεράστια ποσά 100,000 δολάρια σε έναν μήνα όλα είναι ψεύτικα (scam) και προσπαθούν να πάρουν λεφτά από εσάς πουλώντας σας τον υποτιθέμενο τρόπο με τον οποίο κάποιοι άλλοι τα κέρδισαν αλλά δεν τα κέρδισαν ποτέ! Γι' αυτό μακριά από τέτοια site.
Μπορείτε όμως αν γραφτείτε σε 3-4 τέτοια site κάλλιστα να φτάσετε σε ένα σεβαστό ποσό μηνιαίως. Δείτε το απλά σαν ένα extra εισόδημα όπου θα ξοδεύετε την μέρα περίπου 15 λεπτά από τον χρόνο σας.

Πως πληρώνομαι από αυτά τα site;
Όλες οι αγορές/πληρωμές μεταξύ αυτών των site γίνονταν μέσω της γνωστής εταιρίας Paypal. Τελευταία όμως η πολιτική της Paypal άλλαξε και δεν δέχεται κάποια από αυτά τα site για τις συναλλαγές της. Έτσι όλα τα PTC site αναγκάστηκαν να βρουν άλλους τρόπους πληρωμής. Οι πιο βασικοί και πιο διαδεδομένοι είναι οι εξής:

Paypal:
Καλό είναι να είστε μέλη στην Paypal γιατί πολλά site ακόμα μπορούν να σας πληρώσουν μέσω της εταιρίας αυτής, κι επειδή είναι η πιο αξιόπιστη λύση, απλώς κάντε εγγραφή (sign up) μέσω του παρακάτω banner.

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Alerpay:
Είναι ίδιας λογικής με την Paypal. Κλικάρετε στο παρακάτω banner και κάντε "sign up".



Γράφτηκα! Και τώρα τι;
Ωραία τα βασικά βήματα έγιναν. Μάθαμε για το τι είναι αυτά τα site, πώς λειτουργούν, τι ζητάνε από εμάς και τι και πως κερδίζουμε. Γραφτήκαμε στα παραπάνω site (Paypal, Alertpay), όπου μέσω αυτών μπορούμε να πληρωθούμε ή να πληρώσουμε (π.χ. για referrals). Οπότε τώρα δεν μας μένει τίποτε άλλο από το να μπούμε στα παρακάτω site και να ξεκινήσουμε να βγάζουμε χρήματα…!!! (Τα παρακάτω είναι αυτά που χρησιμοποιώ και είναι με αλφαβητική σειρά. Δεν έχετε παρά να τα τσεκάρετε και να διαλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο).


Σημαντικό, διαβάστε το με προσοχή!

Όταν κάνετε εγγραφή σε κάποιο site, στη φόρμα που συμπληρώνετε υπάρχει το πεδίο "your refferer: ...........(optional)". Είμαι σίγουρος ότι σαν κλασσικός Ελληνάρας σκέφτεστε πονηρά και διαγράφετε το username αυτού που σας έχει προτείνει στο site. Να ξέρετε ότι κάνετε μεγάλο λάθος. Είναι καλύτερα από τον κόπο τον δικό σας να κερδίζει κάποιος άλλος σαν εσάς, που προσπαθεί να βγάλει και αυτός το χαρτζιλίκι του, από το να καρπώνονται τα χρήματα αυτά οι εταιρίες.  Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή η εταιρία θα σας πουλήσει σε κάποιον άλλο. 
Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα σκεφτείτε να διαγράψετε τον refferer σας, φέρτε στην θέση του τον εαυτό σας και σεβαστείτε την προσπάθεια που έκανε για να σας προσελκύσει.

Διαβάστε μέχρι το τέλος, υπάρχει έκπληξη!!!!


ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!! εδώ

















































Paid2YouTube.com









ToroBux





Join ClixScript








Στο παρακάτω link μπορείτε να κερδίσετε χρήματα βλέποντας video στο youtube!!!!

www.paid2youtube.com/?r=markos222

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου